23.4.2013

Ei mainoksia

Meillä oli pitkään postilaatikon kyljessä seppo.netistä tulostettu "ei mainoksia" -lappunen. Lappu ajoi asiansa: ei tullut mainoksia. Kontaktimuovista huolimatta paperi kastui kuitenkin vähitellen veteläksi, ja marraskuussa kysyi ekaluokkalainen, miksei meille tule ollenkaan lelulehtiä, vaikka kaikille kavereille tulee. Otettiin lappu irti laatikosta - lelulehdet oli kuitenkin jaettu jo lokakuussa.

Mutta nyt, kiitti mulle riitti! Ensinnäkin, aivan liikaa on tarjolla kaikkea kaunista, johon ei ole varaa. Ja toiseksi: me hukutaan pian tähän paperikaaokseen!

Postilaatikkomme kylki ei ole vallan tasainen, kuten kuvasta näkyy. Niinpä tekstitarran alle piti saada jostain tasaista pintaa - sai tonnikalapurkin kansi kelvata ensi hätään. Yksivuotias huusi koko pikaisen toimituksen ajan. Tässä talossa ei tosiaan viime aikoina ole liiemmin askarreltu paskarreltu, paitsi paskarreltu.

Illalla poika oli hiljaa. Mies syötti sille puuroa, ja minä livahdin postilaatikolle.


Melkein jo kevät täälläkin, kuten kuvasta melkein näkyy.

Iloa päivääsi! :)


2 kommenttia:

  1. :D. Voin ennustaa sulle, että siinä vaiheessa, kun lapset alkaa olla sen ikäisiä (eli aika pian..), että Uutena Vvuotena pitää saada itse ampua kaikenmaailman kissanpieruja ja munakranaatteja ja muita pikkupommeja, niin rakettikauppojen mainoslehtiset jos jää postiluukusta tulematta, niin se on kokolailla maailmanloppu :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua! Pitäis varmaan noita aikoja silmällä pitäen askarrella semmoinen kakspuolinen "ei mainoksia / kyllä kiitos mainoksia" -lätkä, jota vois sitten tarpeen mukaan käännellä. ;)

      Poista