20.5.2013

Treffifiiliksissä

Käytiin miehen kanssa viime viikolla pikaisilla treffeillä. Kerroin aamulla suunnitelmasta vanhemmalle tyttärelle. "Voitte käydä nyt palauttamassa sen lusikan", sanoi tyttö. Vähän myöhemmin kerroin nuoremmalle tytölle. "Viette sitten sen lusikan!"

Ei viety lusikkaa (eri paikka), mutta ei sen puoleen otettu mukaan uuttakaan. Ei vaikka poika heräsi uniltaan puolivälissä kanasalaattia, ja poistuminen oli lopulta pikainen. (Niin, pienin otettiin mukaan. Eipähän päässyt totuus unohtumaan.)

Jatkoille mentiin läheiselle jätskikitskalle. Tuuteista selvittyämme teimme kompromissidiilin: mies lähtee pojan kanssa autoradion ääreen (Suomi - Ruotsi), minä käyn viereisen vaatekaupan alennusmyynnissä. (Niinpä niin, jo avioliitto itsessään on yksi suuri kompromissidiili.) Olin liikkeessä vain hieman ennen sulkemisaikaa ja toimin siksi ripeästi: 5 minuuttia, 4 vaatekappaletta, 17 euroa.

Ei tää se treffisalaatti oo, mutta käynee kuvasta.
Ja se siitä. Suomi hävis, mutta meidän peli jatkuu. Ehkä ensi kerralla treffaamme ihan kahdestaan. Tai ainakin palautamme sen lusikan.

Rakkautta ja kompromisseja!


6 kommenttia:

 1. Mitä vähemmän aikaa, sitä tehokkaammat ostokset. Ja kotona sitten katsoo, mitä päätyi saaliiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille varsinkin voi ostaa noin lennostakin. Valitsee vain hieman reilua kokoa ja ottaa käyttöön sitten, kun vaate on sopiva. :)

   Poista
 2. kaiken kaikkiaan treffinne kuulosti ihan onnistuneilta:)) meillä isännän kanssa tulee 4 päivän päästä 31 vuotta täyteen yhteistä eloa, lapset jo aikaisia. nyt ehtii olla mielinmäärin treffeillä kahdestaan, lasten ollessa pieniä se ei tullut mieleenkään. toisaalta olemme nyt jälkeenpäin puhelleet, et olisi varmaan ollut ihan viisasta välillä irrottautua lapsista ja mennä todella ihan vain kahdestaankin jonnekkin. te nuoremmat olette tässäkin asiasssa onneksi viisaampia eli palauttakaa joskus se lusikka:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treffit on hyvät, kun jää semmonen olo, että vois mennä toistekin! Mutta ei se kyllä niin helppoa oo tästä arkisuosta irrottautua... Onnittelut 31 vuodesta!! Meillä vielä 20 vuotta siihen etappiin. :) Lusikka on tosiaan palautettava - ainakin yksi syy uusiin treffeihin! ;)

   Poista
 3. Jes! Pääsitte treffeille! Me ei olla oltu sitten ku huhtikuun alussa viimeksi. 12+52 etnee!

  Taru on töissä meidän naapurissa! Maailma on pieni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sentään! Jäänyt parit välistä, mut kiristetään nyt tahtia ja yritetään ottaa uusinta parin viikon päästä. :) Kerro Tarulle terveiset!

   Poista