10.6.2013

Kesätöitä I

Poika maalaa.
Mies maalaa.

Takapihan maalausstudiosta, terve.
Työn alla parvekkeen kattolaudoitus.

Iloa iltaasi!


4 kommenttia:

 1. kiitos sitä samaa, iltaa kohden pilvetkin ovat väistyneet:) puolipilvinen päivä taitaa olla ihanteellinen maalauskelikin, maali ei pääse kuivumaan liian nopeasti. tuo edellisen postauksen kuva tytön lenkkitossuista sopi jotenkin niin hyvin viestin sanomaan; pax, rauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas alkoi illalla sataa - muutama hetki sen jälkeen, kun mun oma maalausvuoro alkoi. Pääsin vähällä. :) Soma sattuma tuo Pax, huomasin sen itsekin vasta jälkeenpäin!

   Poista
 2. Täällä 12vee poikanen laulatti isännän valvonnassa moottorisahaa. Minä otin "pohdiskeleva ihminen"- ilmeen ja osoittelin sormella kaatolupia käkkärämännylle 1kpl, villiintyneille koivujen aluille sekä pihlajille moooonta kpl ja reppanaksi riutuneelle jättikatajalle 1kpl. Sahaajan ilme oli päivän paras lahja:)

  Prrrm täällä, viuh vauh siellä. Aika mukava lomapäivä ja tuulet on lempeitä!! Onnistuneita sutin vetoja sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä riittää vielä pojalle hymyyn tavallinen maalisuti. Onkohan musta edes katsomaan, kun jonain päivänä otetaan moottorisaha testiin? ;) Poika on kyllä viime päivinä seurannut isäänsä kuin varjo. Miesten töissä! Lempeitä tuulia edelleenkin, Tinttarus!

   Poista